Visszahívjuk

Ismerjen meg minket!

Cégünk, a Check In Time Reptéri Parkoló az első olyan vállalat, amely
kiemelten az ügyfélre, tehát kizárólag Önre helyezi a hangsúlyt.

Cégünket 2018-ban alapítottuk.

A mi parkolónk a legjobb megoldás az Ön számára, ha biztonságban szeretné tudni gépjárművét, amíg külföldön tartózkodik. Cégünk elsődleges szempontja a minőség és a pontosság. Parkolónkban a legmodernebb eszközöket használjuk, emellett pedig igyekszünk minél egyszerűbbé és kényelmesebbé tenni ügyfeleink utazását.

A Check In Time Reptéri Parkoló az első olyan korszerűsített parkoló Magyarországon, ahol kiemelt figyelmet fordítunk a környezetre. 
Mi vagyunk az ország ELSŐ ökológiai parkolója. Elszántan harcolunk a szebb és egészségesebb világért, így biztosítva egy kellemes és zöld légkört ügyfeleink számára.Parkolónk egész területén

maximális biztonságot nyújtunk ügyfeleink gépjárművének. Ezt a modern kamera rendszerünkkel, és a folyamatos személyes őrzéssel garantáljuk.

Szolgáltatásunkat gyorsan és problémamentesen intézzük.
Amíg Ön kényelmesen megérkezik parkolónkba, addig mi minden adminisztrációt gyorsan elvégzünk. Addig vendégül látjuk egy kávéra esetleg egy teára. Eközben söfőrjeink a bőrőndjeit az autóba helyezik, hogy minél gyorsabban el tudjunk indulni.

 

Várjuk Önt és kedves családját, barátait modern, zöld parkolónkba! 

Társaságunk telephelye: 1182 Budapest, Üllői út,873
Társaságunk honlapja: www.repteriparkolas.com
Email címünk: checkintime@repteriparkolas.com
Postacímünk:  1182 Budapest, Üllői út,873
Telefonszámunk:
+36 (30) 322 5441