GYIK

Hogyan jutok ki a reptérre?

A parkoláshoz ingyenes transzfer szolgáltatást biztosítunk a reptérre és vissza is.

Hogyan fogok visszajutni érkezéskor a reptérről az autómhoz?

Miután leszállt a repülőgépe és átvette a csomagjait, hívja a parkolókártyán szereplő telefonszámot,és 10-15 percen belül kollégánk indulni tudjon Önért/Önökért transzferbuszunkkal a megadott terminálhoz a repülőtérre.

Hogyan számítjuk ki, hogy mennyibe kerül a parkolás?

Minden megkezdett nap díjköteles! Cégünk a 24:00 óra után haza érkező vendégeinek 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek pedig 22:00-tól nem számítja az adott napot!

Vannak egyéb költségek?

A feltüntetett árakon kívül egyéb költséget nem számolunk fel, tehát nincsenek rejtett költségek!

Lehet-e haszongépjárművel is parkolni?

Budapest és Vecsés határában elhelyezkedő parkolónkban egy erre a célra elkülönített területen fogadunk haszongépjárműveket akár rövidtávú, akár hosszútávú őrzött parkoltatás céljából. Árainkat az Ön igényei szerint alakítjuk a parkolási idő, rendszeresség, jármű mérete függvényében. Kérje ajánlatunkat! Gyakorlatilag bármilyen haszongépjármű parkolására lehetőséget biztosítunk. Teherautó (1,5 – 7,5 tonnáig), furgon, busz, mikrobusz, transzporter, munkagép, mezőgazdasági gépek, hajó, motorkerékpár, jetski, quad, konténerek stb.

A repülőgép indulása előtt mennyivel érdemes a parkolóba érkezni?

Minimum 2, de inkább 2 és fél órával előbb.

Az autó kulcsát kötelező leadni?

Ingyenes kulcsmegőrzés szolgáltatást biztosítunk, a leadott kulcsokat egy teljesen biztonságos, elkülönített széfben tároljuk. Ettől függetlenül nem kötelező leadni az autó kulcsát, viszont erősen ajánlott, mert nyaralás/utazás közben előfordulhat, hogy eltűnik az autó kulcsa.

Lehet bankkártyával rendezni a parkolási díjat?

Igen, van lehetőség bankkártyával fizetni a parkolási díjat! Minden népszerű kártyatípust (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express), továbbá céges bankkártyát is elfogadunk.

Mikor kell kifizetnem a parkolás költségét?

A parkolás végeztével, tehát utólag lehet fizetni, készpénzben vagy bankkártyával.

Mennyivel célszerű előre lefoglalni a parkolóhelyet?

Nyáron valamint munkaszüneti napok és ünnepek környékén gyakori a 100%-os foglaltság. Ne kockáztasson! Jobb ha minél hamarabb leadja foglalását! Ha később esetleg meggondolná magát és lemondaná a foglalást, nálunk ezt bármikor ingyen megteheti.

A parkolásra mennyi plusz időt számoljak? Transzfer a reptérre, csomagok bepakolása a buszba, adminisztráció?

Leggyakrabban 5-8 perc a parkolás és az ezzel járó adminisztráció, illetve további 8 perc az út idő. Így ha minden gyorsan megy, akkor akár 15 perc is elegendő lehet, azonban a biztonság kedvéért érdemes 20-30 perccel kalkulálni.

Érdemesebb saját autóval menni a reptérre, mint TAXI-val?

Általános választ nem tudunk adni, ez többek közt függ az Ön lakhelyétől, és attól, hogy hány napra utazik el. Javasoljuk, hogy mérlegelje, hogy mennyibe kerül a TAXI az Ön indulóhelyétől a reptérre (oda-vissza!!), és mennyibe kerül a parkolás parkolónkban az utazási a napokra. A benzinköltségről se feledkezzen meg. Tapasztalatunk szerint az esetek túlnyomó többségében jelentős a költségkülönbség a saját autó + parkolás előnyére. Hasonló ár esetén vegye figyelembe, hogy ha saját autójával megy, és nálunk parkol, akkor autóját őrzik, biztonságban tudhatja.

Hogyan módosíthatom foglalásom?

Amennyiben változik indulási vagy érkezési időpontja, kérjük, e-mailben vagy telefonon jelezze munkatársaink felé az oldalalján látható elérhetőségek valamelyikén. Az időpontmódosításnak nincsen semmilyen költsége.

Mégsem venném igénybe a már lefoglalt parkolóhelyet. Mit tegyek?

Amennyiben mégsem utazik, kérjük, e-mailben vagy telefonon jelezze munkatársaink felé az oldalalján látható elérhetőségek valamelyikén. Lemondás esetén semmilyen díjat nem számítunk fel.