/home/repterip/public_html/szolgaltatas.php on line 46

Deprecated: htmlspecialchars(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/repterip/public_html/files/functions.php on line 912
">

Online foglalás

Parkolónk weboldalán keresztül lehetősége van arra, hogy egy biztonságos felületen keresztül online lefoglalja parkolóhelyét. Kérdése, kérése esetén hívja az éjjel-nappal működő recepciót.

Hogyan fizetünk majd 2022-től bankkártyával online?

A 2021 januárjától kötelezően életbe lépő úgynevezett erős ügyfél hitelesítés célja, hogy az online bankkártyás fizetéseket még biztonságosabbá tegye.

A hitelesítés két módon történhet, a mobilbankon/mobilapplikáción keresztül vagy az internetes vásárlási jelszó/kód és SMS-ben kapott jelszó megadásával.

Ha rendelkezel mobilbankkal, akkor a vásárlás során, a kártyaadataid megadását követően érkezik a telefonodra egy azonnali (push) üzenet, amire rá kell kattintanod és a mobilbankban használt jelszavad (mPIN), vagy egyéb biometrikus azonosítód (arcfelismerés, ujjlenyomat felismerés) segítségével kell véglegesítened a vásárlást.

Az SMS-sel történő jóváhagyás esetében pedig a kártyaadataid megadását követően, az előzetesen beállított internetes vásárlási jelszavadat kell megadnod, majd a telefonodra SMS-ben érkező 6 jegyű kód begépélésével kell véglegesítened a folyamatot.

Amiről érdemes tájékozódni, hogy hogyan adható meg az internetes vásárlási jelszó, illetve lényeges, az internetes vásárlási napi limitösszeg megfelelő meghatározása. Ezt célszerű akkora összegre állítani, mely a jellemző kiadásokat lefedi és nagyobb költések esetén lehet időszakosan módosítani.

További trendteremtő kártyakezelési megoldások a K&H Banknál

Az online bankkártyás vásárlások kényelmes hitelesítése mellett, számos más előnye is van a K&H Bank, K&H mobilbankot használó ügyfeleinek. Új, trendteremtő szolgáltatás, mely a hazai kereskedelmi bankok közül először a K&H ügyfelei számára érhető el, a bankkártyához kapcsolódó PIN-kód K&H mobilbankon és K&H e-bankon keresztüli lekérdezésének lehetősége, a nap 24 órájában. Így ha elfelejtetted a PIN-kódodat, akkor könnyedén megtekintheted azt a digitális csatornákon keresztül.

További újdonság a bankkártya időszakos felfüggesztése, mely akkor nyújthat segítséget, ha nem találod a bankkártyádat, de nem vagy biztos benne, hogy elveszítetted. Ha pedig beigazolódik a gyanúd, akkor a letiltást is elvégezheted pár gombnyomással.